Jäsenkorjaus

Kehonkorjaus hoidossa keskitytään akuutin kivun hoitoon hyödyntäen kaiken osaamisen jäsenkorjauksesta, hieronnasta ja energiahoidoista. Hoito on luonnonmukaista lempeää kivutonta ja tehdään täysin hoidettavan ehdoilla. Jatkohoidoksi akuutin vaiheen jälkeen suositellaan kehonhuoltoa, jossa akuutin ongelman sijaan hoidetaan koko kehoa kokonaisuutena, ennakoiden ja ennalta estäen mahdollisia syntymässä olevia epätasapaino tekijöitä kudoksissa, nivelissä ja tukirakenteissa.

Kehonhuolto kuvaus tulossa

Kalevalainen jäsenkorjaus käyttäen tarkkaa hoitoprotokollaa, jossa käsitellään tuki- ja liikuntaelimistön toimintaan liittyvät pehmytkudokset ja nivelet jalkapohjista päälakeen saakka kipua ehdottomasti välttäen, kudoksien tuntemuksia kunnioittaen ja nivelten normaaleja liikeratoja hyödyntäen. 

Kun lihasten jännitys purkautuu ja kudosten paine tasoittuu, palautuu tuki- ja liikuntaelimistön tasapaino, kudosten verenkierto paranee ja kehon omat korjausmekanismit aktivoituvat. Hermoihin kohdistuva paine, kehon virheasennot ja kudosnesteen kertyminen (turvotukset) vähenevät, samoin vähenee tai häviää myös kipu, sekä nivelten liikkuvuus ja nivelpintojen aineenvaihdunta paranevat.

Ensimmäiseen pidempään hoitoon kuuluu alkuhaastattelu, jossa pyritään selvittämään tuki- ja liikuntaelimistön ajankohtaisen tilan taustaa ja jopa vuosien takaisia virheasentojen aiheuttajia. Haastattelussa suljetaan aina pois mahdolliset hoidon estävät syyt (vasta-aiheet) ja selvitetään hoitoa mahdollisesti rajoittavat tekijät. Jäsenkorjaus sopii vauvasta vaariin, myös odottaville äideille ja synnyttäneille ja äidin hoidon yhteydessä ilmainen vauvan hoitotarpeen tarkistus.  Wikipedia

Klassinen hieronta

Hieronta rentouttaa jännittynyttä lihaksistoa, vilkastuttaa verenkiertoa ja tehostaa aineenvaihduntaa eli imunesteen (lymfan) kulkua poistaen kuona­-aineita. Hieronta rauhoittaa keskushermostoa ja vaikuttaa siten positiivisesti stressitilan minimoimiseen. Klassista hierontaa käytetään usein migreenin jälkihoitona, jännityspääsärkyyn ja huimaukseen, käsien- ja sormien puutumiseen sekä tuki- ja liikuntaelinten ongelmiin. Hierontaa ei kannata mieltää ainoastaan akuutin kireystilan pikahoitona vaan hieronnalla on erittäin tärkeä rooli ennaltaehkäisevänä hoitona kireystilojen syntymisessä. Klassinen hieronta sopii kaikille vauvasta vaariin ja myös raskaana oleville. Lisätietoa Wikipedia

Energiahoito

Kastehelmi kosketushoito on tantriseen hierontaan pohjautuva intensiivinen kosketushoito, jonka tarkoitus on hyvinvoinnin, kehollisuuden ja itsetuntemuksen lisääminen ja voi olla myös työkalu oman seksuaalisuuden ja nautinnon tutkimisessa. Hoito voi purkaa kehoon elämän varrella syntyneitä panssareita ja suojamuureja.

Syitä tulla hoitoon voi olla esimerkiksi seksuaalisuuteen liittyvät haasteet, nautinnon ja aistillisuuden löytämisen toiveet, elämänilon ja energian lisääminen, tunteiden purku, traumaattiset kokemukset, positiivisemman kehonkuvan ja -suhteen rakentaminen, kehotietoisuuden lisääminen, rakastavan kosketuksen tai rentoutumisen tarve sekä stressin lievittäminen.

Seksuaalienergiahoitoa turvallisessa luotettavassa ilmapiirissä, kosketus voi olla hyvin hidasta ja kevyttä tai nopeaa ja voimakasta, jossa käytetään pääasiassa sormenpäitä, kämmeniä ja käsivarsia. Läsnäolo ja intuitiivinen kosketus ovat hoidossa keskeisiä. Hoito toteutetaan hoitopöydällä öljyn kanssa hoidettavan paljaalle iholle ja hoitaja työskentelee vaatteet päällä. 

Ennen hoitoa käydään läpi hoitoon vaikuttavat terveysasiat ja toiveet hoidon suhteen. Keskustelemme myös henkilökohtaisista rajoistasi, jotta hoito etenee aina turvallisesti sovituissa puitteissa. Hoitotapahtuma on täysin luottamuksellinen.

BodyMind Energy Balancing Method  Asentovirheiden korjaus ergeettisellä jäsenkorjauksella. Kehon asentovirheet voidaan todeta mittaamalla, ja ne korjataan tehokkaita energiahoitotekniikoita käyttäen. Hoitotekniikka on turvallinen mutta samalla tehokas, sillä se vapauttaa syvien lihasten kroonisia jännitystiloja, jotka ovat monien asentovirheiden perimmäinen syy. Hoito on erittäin tehokas kroonisen stressin hoidossa ja vaikuttaa rauhoittavasti autonomiseen hermostoon. Hoidolla pystytään laukaisemaan kroonistunut sympaattisen hermoston aktivaatiotila, joka voi jäädä päälle esimerkiksi pitkällisen stressin seurauksena tai voimakkaan traumaattisen kokemuksen jälkeen.

Kouluttaudun parhaillaan ja teen harjoitushoitoja, lisätiedot ja ajanvarauslinkki olemalla minuun yhteydessä soittamalla ja sähköpostilla.

Ohjeistus ennen- ja jälkeen hoidon, sekä saapumisohjeet
tulostettava PDF

AJANVARAUS

Maksa haluamasi summa tilille FI52 3939 0050 4096 06 Kalevalapaja.
Viestiin lahjakorttiosto ja sähköpostiosoite, jonne lahjakortti lähetetään.

Alennukset

Opiskelijat, lapset ja nuoret -10%
Alennukset eivät koske lahja- ja sarjakortteja

Kanta-asiakasohjelma
Viidennestä kerrasta 50% alennus, kun käynti on puolen vuoden sisällä 1. käynnistä

Kortissa painovirhe, alennus on 50%