The Dingle Way is a beautifully scenic long distance walking trail on the world famous Dingle Peninsula, Co. Kerry, Ireland

tHE DINGLE Way

30.8-15.9.2024

Irlanti

Kävelyn yleiskatsaus

Noin 184 kilometriä pitkä vaellusreitti alkaa ja päättyy virallisesti Traleesta, läänin pääkaupunpungista, ja sisältää maailman henkeäsalpaavimpia maisemia. Kävely kestää 9 päivää, voi olla haastava kuntotasostasi riippuen. Reitti kulkee suurilta osin pitkin rannikkoa Wild Atlantic Way -reitillä. Dingle Wayn reitin varrella on myös monia lyhyitä kävelylenkkejä ja monia vuoristovaelluksia ja polkuja, jotka tarjoavat erinomaisia kävelyvaihtoehtoja kaikille kiinnostuneille.

Olen jakanut Dingle Wayn 9 kävelypäivään, jos tulee tarve jättää päiviä kävelemättä, on itse hankittava kuljetus seuraavaan majoitukseen. Reitille voi myös sisällyttää upeita silmukkakävelyjä niemimaalla sekä monia saatavilla olevia turistikokemuksia.

Soveltuvuus

Kävelypäivät ovat kohtalaisen vaativia edellyttäen hyvää peruskuntoa kuivissa olosuhteissa, mutta voi olla erityisen vaativaa märällä ja mutaisella kelillä. Reitti kulkee valitettavasti monin osin pieniä teitä, jotka ovat kapeita ja paikoin erittäin ruuhkaisia, jolloin tarvitaan lisä varovaisuutta.

Tavoite ryhmä

Haluan koostaa rauhallisesti  etenevän mukavan ryhmän. Reitti kävellään yhdeksässä päivässä ja osallistujat saavat GPX reittikuvaukset majoituksesta majoitukseen. Matkalaukuille (max 15 kg) on järjestetty kuljetus majoitusten välille, joten patikoinille rittää päiväreppu.

Alustava matkaohjelma

Pe 30.8 Lento Helsinki  -> Dublin
       Kuljetus ja majoitus Tralee
La 31.8 Tralee vapaa ohjelma
Su 1.9 Päivä 1: Tralee to Camp 19 km
Ma 2.9 Päivä 2: Camp to Annascaul 17 km
Ti 3.9 Päivä 3: Annascaul to Dingle 22 km
Ke 4.9 Lepo vapaa ohjelma
To 5.9 Päivä 4: Dingle to Dunquin 24 km
Pe 6.9 Päivä 5: Dunquin to Feohanagh 21 km
La 7.9 Päivä 6: Feohanagh to Breanainn 19 km
Su 8.9 Lepo vapaa ohjelma
Ma 9.9 Päivä 7: Breanainn to Candeeny 23 km
Ti 10.9 Päivä 8: Candeeny to Camp 22 km
Ke 11.9 Päivä 9: Camp to Tralee 19 km
To 12.9 Tralee vapaa ohjelma
Pe 13.9 Kuljetus Tralee to Dublin
La 14.9 Dublin vapaa ohjelma
Su 15.9 Lento Dublin -> Helsinki

Hinta-arvio 1600 €

Sisältää lennot, kuljetukset ja majoitukset aamiaisella.
Ei sisällä, ruokia, juomia, vakuutusta…

Peruutusehdot

Vain ennakkomaksulla 250 € varmistat oman paikkasi, mikäli olet saanut maksutiedot ja kutsun matkalle mukaan. Ilmoita asap mikäli sinulle tulee este ja paikkasi vapautuu jonottajalle! Eräpäivän xx.xx.2024  jälkeen peruutuskulut 100%, mikäli tilallesi ei saada uutta osallistujaa. 

 

Days
Hours
Minutes
Olemme matkalla!
Osallistuminen edellyttää joustavaa sosiaalista luonnetta ja aikaisempaa kokemusta pitkistä ja vaativista patikoinneista, sekä ainakin kohtuullista kuntopohjaa ja asiallista patikointivarustusta.
Tarkoituksena on saada kasaan mukava saman henkinen ryhmä lähinnä jo aikaisemmilla reissulla mukana olleista. Etenemme rauhalliseen tahtiin luonnosta nauttien, tärkeintä ei ole päämäärä vaan matka.

Ilmoittautuminen
jari@kalevalapaja.fi