90 km walking route f on the famous Sheep’s Head peninsula in West Cork between Bantry Bay and Dunmanus Bay.

Sheep's Head Way

28.4-7.5.2023

Irlanti

10 hengen ryhmässä kaksi twin paikkaa vapaana!

MATKAKUVAUS

Olemme kiertäneet lounais-Irlannin niemien patikointireitit ja nyt vuorossa viimeinen syrjäisin ja lyhin noin 85 kilometrin Sheep’s Head niemen kiertävä reitti. Majoitus kapasiteetti alueella on haasteellinen, joten päiville on sovittuna siirtymä kuljetuksia. Majoitukset Bantryssä, Kilcrohanessa ja Dublinissa. Lennämme suoralla lennolla Dubliniin, josta kuljetus reitin lähtö- ja päätepiste kaupunkiin Bantry, jossa kaksi päivää omatoimista tutustumista ennen reitille lähtöä. Ennen kotimatkaa vietämme perjantain vielä Bantryssa ja lauantai illan Dublinissa. 

Toteutuksen haastavuuden takia päädyin valmispakettiin, joten hinnassa ei osuutta omasta ajankäytöstä. Siirtymien takia halusin koostaa yhdessä etenevän mukavan ryhmän, ettei kiireisempien tarvitse etapin jälkeen odotella tunteja kuljetusta majoitukseen. Siksi alkuun kutsuttu aikaisemmin mukana olleista suunnilleen samaan rauhalliseen tahtiin etenevää mukavaa matkaseuraa.

Reitti kävellään viidessä päivässä ja osallistujat saavat tarkat reittikuvaukset applikaatiolla, sekä paikallisen tukipalvelun 24/7.

MATKAOHJELMA
 
Pe 28.4 Lento Helsinki 0815 -> Dublin 0930
            Kuljetus ja majoitus Bantry

La 29.4 Bantry vapaaohjelma
Su 30.4 Stage 1: Bantry to Glanlough 14 km
Ma 01.5 Stage 2: Glanlough to Cahergal 17 km
Ti 02.5 Stage 3: Cahergal to Kilcrohane 21 km
Ke 03.5 Stage 4: Ahakista to Durrus 15 km
To 04.5 Stage 5: Durrus to Bantry 19 km
Pe 05.5 Bantry vapaaohjelma
La 06.5 Kuljetus ja majoitus Dublin
Su 07.5 Lento Dublin 1015 -> Helsinki 1520 

HINTA 1425 € 

Sisältää lennot, kuljetukset ja majoitukset.
Ei sisällä, ruokia, juomia, vakuutusta…

PERUUTUSEHDOT
Kun olet saanut maksutiedot ja kutsun matkalle mukaan, vain ennakkomaksulla 250 € varmistat oman paikkasi seikkailuun. Ilmoita minulle asap mikäli sinulle tulee este ja paikkasi vapautuu jonottajalle! Eräpäivän 1.3.2023  jälkeen peruutuskulut 100%, mikäli tilallesi ei saada uutta osallistujaa. 

 

 

Days
Hours
Minutes
Olemme matkalla!
Osallistuminen edellyttää joustavaa sosiaalista luonnetta ja aikaisempaa kokemusta pitkistä ja vaativista patikoinneista, sekä ainakin kohtuullista kuntopohjaa ja asiallista patikointivarustusta.
Tarkoituksena on saada kasaan mukava saman henkinen ryhmä lähinnä jo aikaisemmilla reissulla mukana olleista. Etenemme rauhalliseen tahtiin luonnosta nauttien, tärkeintä ei ole päämäärä vaan matka.

Ilmoittautuminen
jari@kalevalapaja.fi